Actividades presenciales pospuestas durante la crisis sanitaria, hasta nuevo aviso. Les recordamos que pueden contactarnos para cualquier aclaración, o si necesitan apoyo o asesoramiento en relación a la situación actual.
NOVEDADES
NOVEDADES

Directius del territori participen en la jornada per conèixer el “Pla de Contingència a l’Empresa familiar”


AEBALL/UPMBALL, de la mà de Garrigues, soci-col·laborador, ha organitzat una jornada sobre el “Pla de Contingència a l’Empresa Familiar” i l’impacte de la mort, incapacitat sobrevinguda i ruptura matrimonial a l'Empresa i Patrimoni Familiar.

La jornada s’ha enfocat des d’una perspectiva teòric-pràctica que ha permès als assistents ser conscients de les distintes eines jurídiques que tenen al seu abast així com de les preguntes i reflexions que s'han de fer per elaborar un bon pla de contingència.

La sessió va tenir lloc, el dijous 13 de juny a les instal·lacions de l’AEBALL i va contar amb la participació de professionals com la Sra. Arantxa Tobaruela, counsel de Garrigues, responsable de l’àrea civil d’empresa familiar i el Sr. Pablo Torrano, soci de Garrigues, responsable de l’àrea fiscal d’empresa familiar.Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona