Actividades presenciales pospuestas durante la crisis sanitaria, hasta nuevo aviso. Les recordamos que pueden contactarnos para cualquier aclaración, o si necesitan apoyo o asesoramiento en relación a la situación actual.
NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL organitza una jornada sobre Sistemes de gestió (ISO). Inscriu-te!


AEBALL/UPMBALL i AddVANTE han organitzat un taller amb l’objectiu de respondre tots els dubtes que es puguin plantejar les organitzacions sobre la implantació i certificació d’un sistema de gestió (normes ISO).

Moltes organitzacions han fet un esforç important i ja han implantat una metodologia que els ha permès millorar la gestió, reduir costos i disposar d’un gran avantatge competitiu. Les certificacions més tradicionals són les de Qualitat (ISO 9001), Gestió ambiental (ISO 14001), Seguretat i Salut Laboral (ISO 45001) i Seguretat alimentària (ISO 22000), però també n’hi ha d’altres orientades a tecnologies de la informació, gestió energètica, seguretat vial, etc.
És una sessió pràctica i activa per tots els assistents, dirigida principalment, a PIMES que no tenen clar els punts positius d’emprendre un projecte d’aquestes característiques.

La sessió es realitzarà el proper 31 de gener a les instal·lacions de l’AEBALL a L’Hospitalet i contarà amb la participació del Sr. Jordi Martínez, llicenciat en Ciències Químiques i MBA, amb més de 25 anys d'experiència en la implantació de sistemes de gestió. Actualment, Director de l’empresa de consultoria ECOGESA i soci de l’àrea de consultoria d’AddVANTE.

Més informació i inscripcions: JornadaAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona