Actividades presenciales pospuestas durante la crisis sanitaria, hasta nuevo aviso. Les recordamos que pueden contactarnos para cualquier aclaracin, o si necesitan apoyo o asesoramiento en relacin a la situacin actual.
NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL ha realitzat un taller sobre les noves tecnologies per a pimes


AEBALL ha organitzat aquest mat, un taller gratut de la m de Nubotica Academy amb lobjectiu daprendre i facilitar la gesti de les empreses grcies a les noves tecnologies.

La sessi adreada a empreses pimes i professionals sha realitzat a les installacions dAEBALL a LHospitalet de Llobregat i ha comptat amb la participaci de Javier Picornell, CoFundador duna empresa de programaci dERPs i CRMs en Cloud Computing i Director de NUBOTICA, centre de formaci de Robtica.

Els assistents han pogut familiaritzar-se amb les noves tecnologies i aprendre a destacar-se de la competncia, millorant el tracte directe i personalitzat amb els seus clients i provedors, de forma que puguin arribar a un mercat ms ampli, reduint costos, temps, incidncies i duplicitat de tasques.

Aquesta formaci semmarca dins del Programa Integral de Foment de lEmprenedoria de Catalunya Emprn, de la qual AEBALL forma part, i estan cofinanats pel Fons Social Europeu i pel Departament dEmpresa i Coneixement.


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona