Actividades presenciales pospuestas durante la crisis sanitaria, hasta nuevo aviso. Les recordamos que pueden contactarnos para cualquier aclaración, o si necesitan apoyo o asesoramiento en relación a la situación actual.
NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL EMPRÈN t’assessora i t´ajuda a posar en marxa un nou negoci


AEBALL forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya i és PUNT PAE (Punt d'Atenció a l'Emprenedor) integrat a la xarxa CIRCE del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme.

Des d’AEBALL Emprèn es dóna servei als nous emprenedors, amb informació i assessorament en les seves iniciatives empresarials: creació del pla d’empresa, escollir la forma jurídica més adient, així com els passos a seguir per constituir-la i facilitar el suport necessari per cercar fonts de finançaments, ajuts i subvencions.

Aquests serveis totalment gratuïts, van dirigits a autònoms, Societats de Responsabilitat Limitada (SL) i Societats limitades Nova Empresa (SLNE) que estiguin interessats en posar en marxa un nou projecte empresarial.

Els principals avantatges i beneficis del Punt PAE d’AEBALL són l’estalvi de temps i costos, i comptar amb el suport de l’entitat durant tot el procés de planificació i creació de l’empresa.

Aquest servei s’emmarca dins del Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria de Catalunya Emprèn, de la que AEBALL hi forma part, i estan cofinançats pel Fons Social Europeu i pel Departament d’Empresa i Ocupació.

Més informació: empren@aeball.netAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona