Actividades presenciales pospuestas durante la crisis sanitaria, hasta nuevo aviso. Les recordamos que pueden contactarnos para cualquier aclaración, o si necesitan apoyo o asesoramiento en relación a la situación actual.
NOVEDADES
NOVEDADES

INSCRIU-TE AL PROPER CURS D’AEBALL I APRÈN QUÈ POT DEDUIR UN AUTÒNOM DEL SEUS IMPOSTOS


AEBALL ha organitzat un curs gratuït pel proper dimarts 18 de desembre per facilitar els coneixements i/o actualitzar-los sobre els conceptes fiscals susceptibles de deducció i evitar així, tenir sancions d’Hisenda.

El curs és totalment gratuït i tindrà una durada de 4 hores a les oficines d’AEBALL i UPMBALL, a L’Hospitalet de Llobregat. Està dirigit a persones que es trobin a l’atur, emprenedors, autònoms i empresaris.

Aquesta formació s’emmarca dins del Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria de Catalunya Emprèn, de la qual AEBALL forma part, i estan cofinançats pel Fons Social Europeu i pel Departament d’Empresa i Coneixement.

Per a més informació, contacti amb el Departament de Formació d’AEBALL, via email a formacion@aeball.net o al telèfon 93 337 04 50.Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona