NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL apropa el Mobile World Congress 2021 a les empreses de L´Hospitalet i el Baix Llobregat


AEBALL consolida la seva participació al Mobile World Congress amb la seva assistència a l'edició de 2021 i dona protagonisme a les empreses de L'Hospitalet i Baix Llobregat, facilitant la creació de sinergies i l'impuls a la digitalització i la indústria 4.0 que ofereix aquest esdeveniment internacional.

AEBALL ha facilitat l’accés a invitacions a les seves empreses associades, de la mà del Mobile World Capital, i ahir va organitzar una visita a l’stand d’aquesta organització, per tal de que les empreses coneguin les darreres aplicacions de la tecnologia 5G i els principals projectes de la fundació dirigida per Carles Grau.

L’objectiu de la presentació ha estat ajudar a les empreses a prioritzar quan adaptar la tecnologia a les necessitats del seu negoci, per estar per davant dels seus competidors. A més, les empreses han pogut veure quines innovacions estan ja sent testades al mercat, identificar tendències dels usuaris i preferències dels consumidors, per poder valorar com i quan invertir els seus recursos amb un pla d’acció concret.

Segons M. Rosa Fiol, Directora General i Vicepresidenta d'AEBALL, "El MWC és un dels esdeveniments crucials del nostre territori i una oportunitat única per a les nostres empreses de conèixer els últims avanços tecnològics i poder establir col·laboracions amb proveïdors del sector, però també posar en valor la feina que realitzen durant tot l'any i els serveis que poden oferir".

Aquesta edició del MWC explora com la Intel·ligència artificial, 5G, Big Data i IoT configuraran el futur i continuaran transformant vides. "És hora de tornar a connectar, reconstruir i reimaginar un món més connectat", afirmen des de l'organització.

El MWC 2021 inclou speakers internacionals, expositors d'avantguarda, la celebració del 4YFN per a les start-ups, i la Cimera Diversity4Tech, entre d'altres. La fira s'ha adaptat a la situació actual provocada per la COVID-19, oferint un format híbrid i incloent totes les mesures de seguretat i higiene decretades per les autoritats sanitàries.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVateAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona