NOVEDADES
NOVEDADES

FEm Llobregat organitza un eFòrum amb Stella Raventós, president d´AEDAF


El pròxim dimarts 7 de juliol, a les 9:30 hores, el Fòrum Empresarial del Llobregat celebrarà una trobada virtual amb Stella Raventós Calvo, president d'AEDAF, qui presentarà les línies estratègiques d'AEDAF i tractarà sobre la pressió fiscal per a les empreses i la pujada dels impostos després de l'aprovació dels pressupostos generals de l'estat.

Stella Raventós és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, llicenciada en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Dret Fiscal per la Universitat de Barcelona i ha desenvolupat una àmplia carrera professional en l'àmbit de la fiscalitat internacional i en matèria de tributació d'empreses.

Des de gener de 2017 dirigeix el Comitè Fiscal de la Confederació Fiscal Europea, confederació de les associacions nacionals d'assessors fiscals de la Unió Europea. És president d'AEDAF des de gener de 2020.

Després de la seva intervenció, s'obrirà un espai de col·loqui amb les empreses participants.

L'Associació Espanyola d'Assessors Fiscals, AEDAF, va ser creada el 1967 per un grup d'assessors fiscals amb la idea de compartir experiències i unir esforços en els inicis d'una professió que jugava i juga un paper tan important en el desenvolupament d'un Estat modern.

Actualment, AEDAF reuneix més de 3.000 professionals, titulats universitaris especialitzats en matèria fiscal, que es dediquen de manera principal i preferent a l'assessorament tributari, bé sigui per compte propi o aliè.

Inscripcions i més informació: AQUÍ

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona