NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL ha finalitzat una e-Formació per millorar i optimitzar la gestió del residu a les empreses del territori


Aquest divendres 18 de juny AEBALL/UPMBALL, amb la col·laboració de Simbiosy, empresa especialitzada en l’economia circular, ha finalitzat una e-Formació dirigida a millorar la gestió dels residus a les empreses de L’Hospitalet i el Baix Llobregat.

El curs ha estat dirigit especialment a persones directives, tècnics de Qualitat i Sostenibilitat, entre d’altres, i ha ofert un full de ruta amb iniciatives i accions a aplicar a les empreses i diferents eines per revisar la factura per la gestió de residus i valorar les possibles deduccions.

La formació també ha permès adquirir una visió global i transversal dels beneficis de l’economia circular i la correcte gestió de residus, estudiant les basses de la normativa i gestió del residus, fent èmfasi en les oportunitats lligades a la gestió de residus. En aquest sentit, s’han tractat i les solucions més idònies per millorar aquesta gestió.

El curs s’ha realitzat en dues sessions celebrades l’11 i 18 de juny en Aula Virtual. En finalitzar la formació, els assistents rebran un Diploma acreditatiu de la formació rebuda per part d’experts reconeguts en la matèria.

Les dues sessions del curs han estat liderades per l’expert Sergi Torrent, Director de projectes en SIMBIOSY. Especialista en sinergies per a la valorització de residus i el tancament de cicles dels materials. Ha treballat i s’ha format en grups d'investigació relacionats amb l'ús i transformació de biomaterials a Barcelona, Suècia i Itàlia i ha sigut professor Associat i Investigació a la UPC. És Enginyer Ambiental i Enginyer de Materials, especialitzat en materials Polimèrics i Compostos.

Vols reservar una plaça a la pròxima edició del curs? contacta amb formacion@aeball.net / 93 337 04 50


#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVateAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona