NOVEDADES
NOVEDADES

Coneix els reptes i desafiaments actuals de la negociació col·lectiva a una nova jornada virtual


El pròxim 15 d'abril, AEBALL/UPMBAL, de la mà de Foment del Treball, organitzen la jornada virtual "La negociació col·lectiva en el context de la COVID-19", on es tractaran estratègies en l'elaboració de les plataformes empresarials i com donar resposta a les peticions sindicals.

La negociació col·lectiva es presenta com l'instrument clau per a l'empresa a l'hora d'implementar mesures i formes de prestació de la feina amb la suficient flexibilitat per poder adaptar-se a aquesta recuperació gradual, anticipant eventuals respostes a situacions imprevisibles mitjançant plans de contingència adequats en l'àmbit laboral. L'acord entre empresaris i representants de les persones treballadores permet a més que en el disseny i implementació d'aquests canvis i mesures intervinguin els treballadors a través de la seva representació evitant situacions que puguin generar conflictivitat i que puguin dificultar aquesta recuperació.

Així mateix, les normatives recentment publicades fan nombroses crides a la concreció de les seves disposicions mitjançant la negociació col·lectiva.

La negociació col·lectiva, per tant, tindrà una gran importància en els pròxims mesos, ja que empresaris i treballadors estan cridats a entendre’s en aquests difícils temps.

A la sessió virtual participarà l'expert José Luis Salido Banús, Professor Titular d'Universitat. Soci de Salido Bellmunt Abogados, S.L.P. i Negociador de Convenis Col·lectius.

Aquesta jornada forma part d'un cicle sobre diàleg social, teletreball, negociació col·lectiva, legislació laboral, etc. organitzat per AEBALL/UPMBALL i Foment del Treball, com a part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. A més, ha comptat amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Inscripcions i més informació el següent: ENLLAÇ

#TreballemPerGuanyarElFutur
#EActiVateAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona