NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL impulsa la inserció de majors de 30 anys en L´Hospitalet i el Baix Llobregat amb ajudes a la contractació


L'Associació Empresarial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat) participa per cinquè any consecutiu en el Programa d’Ocupació “30 PLUS”, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal - Ministeri de Treball i Economia Social.

L'objectiu principal d'aquest programa és afavorir la inserció laboral de persones majors de 30 anys, atenent a les necessitats reals de les empreses.

D'aquesta manera, la patronal busca a persones per a participar en el programa i poder treballar en empreses de L’Hospitalet i del Baix Llobregat. Els requisits són ser major de 30 anys i estar en situació d’atur.

A les persones participants se’ls oferirà un contracte laboral d’un mínim de 6 o 9 mesos, acompanyat d’una formació específica relacionada amb el lloc de treball a cobrir i una tutorització durant tot el procés.

AEBALL gestionarà durant aquesta nova convocatòria 37 llocs de treball per a empreses del territori del Baix Llobregat i de L’Hospitalet. L’entitat s’encarregarà de la detecció i inserció al mercat de treball de diferents perfils que compleixin amb els requisits demandats per les empreses.

Actualment, el període per a la contractació i selecció de participants està obert. Hi ha diversos processos de selecció en marxa. Concretament, s’està buscant a Mossos/es de Magatzem, Auxiliars Administratius/ves, Administratiu/ves Comptables, Operaris/es, etc.

La patronal també gestiona les ajudes del Servei d’Ocupació de Catalunya que estan a l’abast de les empreses que necessiten contractar i que estiguin interessades en participar en el Programa. Les empreses contractants gaudiran d’una subvenció durant els mesos de contractació, equivalent al salari mínim, que és compatible amb altres incentius fiscals i les bonificacions en les quotes de la Seguretat Social previstes per cada contracte laboral. Els ajuts per la contractació per les empreses poden ser de fins a 9.974€.

A més, l’empresa s’estalvia el procés de selecció, ja que és l’AEBALL qui s’encarrega de cercar els candidats adequats i l’empresa només realitza les entrevistes finals.

L'entitat torna a participar en aquest programa degut als bons resultats assolits durant les edicions passades. De fet, de l’edició de 2019 s’espera que al voltant d’un 65% dels participants renovin els seus contractes. Davant la situació actual de crisi sanitària, econòmica i social provocada per la pandèmia de la COVID-19, aquesta iniciativa és una acció més de la patronal per garantir l'ocupació i el benestar social al territori.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona