NOVEDADES
NOVEDADES

Les empreses del territori han sigut informades sobre la nova normativa laboral a la darrera jornada virtual d’AEBALL/UPMBALL


Aquesta setmana AEBALL/UPMBALL va organitzar, juntament amb Foment del Treball, una jornada virtual per resoldre tots els dubtes de les empreses sobre la nova legislació laboral vigent i la recent pròrroga dels ERTO.

A la sessió es van detallar els temes més rellevant sobre la nova normativa i els aspectes tècnics a tenir en compte per a les empreses per fer front a l’impacte econòmic i social de la COVID-19.

Recentment als Pressupostos Generals de l'Estat, vigents des de l'1 de gener 2021, s'han introduït mesures de caràcter laboral que afecten a les empreses. Per aquest motiu, la patronal facilita amb aquestes jornades virtuals que les empreses estiguin al dia de totes les novetats legislatives i com aquestes afecten a la seva activitat diària.

La jornada va comptar amb l’experta Misi Borràs, sòcia advocada de Garrigues qui va donar resposta a les preguntes de les empreses i va donar les claus de la legislació laboral i la nova pròrroga dels ERTO.

Aquesta jornada forma part d'un cicle sobre diàleg social, teletreball, negociació col·lectiva, legislació laboral, etc. organitzat per AEBALL/UPMBALL i Foment del Treball, com a part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. A més, ha comptat amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

La sessió va permetre la participació directa dels representants de diferents empreses de L’Hospitalet i el Baix Llobregat, qui van exposar els seus casos particulars i dubtes, afavorint al mateix cop el networking i la cooperació empresarial.

#TreballemPerGuanyarElFutur
#EActíVateAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona