NOVEDADES
NOVEDADES

Generes residus plàstics? Vols adquirir materials reciclats per a la teva empresa? Fes la teva primera comanda circular!


AEBALL impulsa la promoció de l'economia circular i la reutilització dels residus plàstics a les empreses de L'Hospitalet i el Baix Llobregat, mitjançant el programa PROCIR (productes circulars), un projecte subvencionat per l’Agència Residus de Catalunya i que està portant a terme amb la col·laboració de SIMBIOSY, empresa especialitzada en l’economia circular.

Des d'AEBALL es proposa a les empreses que comprin productes fabricats a partir dels seus residus de plàstic, a preus rebaixats, ja que el residu s'utilitza com a matèria primera.

En aquests moments es poden oferir productes com bosses de la brossa, film cubrepalets, o film retràctil o contenidors de residus, a un preu menor, a les empreses que proporcionin els seus residus.

D'altra banda, per tal d'oferir les millors solucions adaptades a la realitat de cada empresa, caldria saber quin tipus de residus plàstic s'està generant i en quines quantitats.

Per tal de donar resposta a tot això, s'ha elaborat un fàcil i breu qüestionari, on es mostren diferents productes fets amb residus plàstics que es poden adquirir i on també les empreses poden detallar com voln col·laborar en el projecte. Per això es vol conèixer quins productes i materials realitzats amb residus necessiten o voldríen adquirir i en quines quantitats.

Accedeix al Qüestionari : "Com vols participar a PROCIR?" fent clic AQUÍ

Animem a totes les empreses, entitats, ciutadans, etc. a participar en aquest projecte, omplint el qüestionari per identificar les necessitats i oportunitats de col·laboració.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVateAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona