NOVEDADES
NOVEDADES

Última oportunitat per formar-te en Tecnologies Smart, IoT, App´s o Big Data: Inscriu-te ara al programa subvencionat Smart P.A.E!


Encara queda una última plaça per poder participar al programa superior subvencionat Smart P.A.E "Innovació i tecnologies aplicables als polígons intel·ligents i a la indústria 4.0", impulsat per la Unió Patronal Metal·lúrgica de L’Hospitalet i Baix Llobregat (UPMBALL) i Smart Space, amb el suport d'AEBALL.

La iniciativa va dirigida a empreses emprenedores que desitgin explorar noves línies de negoci o d’innovació i posar en marxa nous projectes Smart per millorar els polígons i les indústries que s’hi ubiquen, i a persones emprenedores, que vulguin impulsar un negoci, conèixer les oportunitats i les tecnologies aplicables als polígons i a la indústria 4.0.

Entre altres novetats, el programa compta en aquesta tercera edició amb la col·laboració del Centre d’Empreses Procornellà que oferirà un premi de 3.000 euros al projecte empresarial millor puntuat del programa Smart P.A.E

Aquesta xifra podrà ser utilitzada, en el termini d’un any, en serveis com allotjament: coworking i despatxos al Centre d'Empreses o al Viver d'Empreses Procornellà, així com aules i sales de reunió; i serveis de gestoria: constitució i alta de societats, tramitacions comptables, fiscals i laborals.

El programa, que està totalment subvencionat, constarà de 100 hores de formació especialitzada, a més d'accions de mentoring per a cada projecte emprenedor i suport en la creació de les empreses Smart.

Per a inscriure's, fer clic en el següent ENLLAÇ

Smart P.A.E es realitzarà fins al 26 de març de 2021, els dimarts i dijous de 17:30 a 21:00 hores. La formació es realitzarà telemàticament utilitzant un Aula Virtual amb connexió síncrona amb cada expert, excepte dues sessions, el 23 i 25 de març de 2021, que es realitzaran presencialment a Procornellà. El Mentoring es realitzarà en sessions grupals i individuals que es realitzaran presencial i telemàticament.

La formació serà impartida per Smart Space, associació d’àmbit estatal que compta amb el suport de les grans empreses tractores líders en tecnologies Smart, i les empreses que desenvolupen solucions Smart, de diverses mides i sectors, a més de centres de recerca, universitats, etc.

A la finalització d’aquest Programa, UPMBALL pretén que els seus participants puguin posar en marxa empreses Smart, basades en la innovació i la tecnologia, al territori de L’Hospitalet i Baix Llobregat, però amb impacte i èxit arreu del món.

El programa comptarà també amb el suport i la participació de diferents ajuntaments i entitats que aportaran reptes i que estan disposades a oferir els seus espais per treballar pilots, que puguin servir per fer proves i per donar visibilitat als projectes resultants.
Smart P.A.E és un projecte subvencionat pel Programa Primer de Pre-acceleració emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i cofinançat pel Fons Social Europeu, amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Consulta el programa complet AQUÍ

Més informació: empren@aeball.net / 93 337 04 50

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona