NOVEDADES
NOVEDADES

Vols conèixer les darreres novetats sobre Igualtat a l’empresa? Inscriu-te ara al "Cicle Virtual d’Igualtat"


AEBALL/UPMBALL, de la mà de Foment del Treball, organitza el "Cicle Virtual de Jornades d'Igualtat a l'empresa: Registre retributiu, plans d'igualtat, actualització normativa", que es celebrarà durant el mes de desembre, per tractar els aspectes més rellevants sobre igualtat, les novetats sobre la normativa vigent i els aspectes tècnics a tenir en compte per a les empreses.

Aquestes jornades formen part d'un cicle sobre diàleg social, teletreball, negociació col·lectiva, legislació laboral, etc. organitzat per AEBALL/UPMBALL i Foment del Treball.

La primera sessió del cicle tindrà lloc el proper dijous 3 de desembre a les 9:30 hores, i es tractaran, entre d’altres temes, el diagnòstic i el Pla d’igualtat, els principals aspectes de la llei RD 6/2019 , o el llenguatge inclusiu.

A la segona sessió, el pròxim 10 de desembre, s’estudiaran els protocols de les empreses,la igualtat en la RSC o la negociació col·lectiva amb visió de gènere.

Per últim, a la darrera sessió, que es celebrarà el dimarts 15 de desembre, es parlarà de la negociació dels plans d'igualtat, el registre retributiu i les auditories retributives.

Totes les sessions estaran liderades per l’experta Paula Mattio, consultora en Igualtat i Diversitat, Conciliació, Prevenció d'assetjament a MEHRS. Mattio té més de 17 anys d'experiència a diferents empreses. És llicenciada en Periodisme per la Universidad de Buenos Aires, amb un postgrau en Igualtat de Gènere/ Tècnic en formació en Igualtat per la Universidad Antonio Lebrija.

Per poder assistir al Cicle Virtual només és necessari un dispositiu amb connexió a Internet i descarregar una aplicació.

Aquest cicle forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. A més, compta amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Inscripcions en el següent : ENLLAÇ

Més informació: AQUÍ

#TreballemPerGuanyarElFutur
#EActíVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona