NOVEDADES
NOVEDADES

Vols conèixer com assegurar la salut i seguretat a l’empresa en temps de COVID? inscriu-te al nou eWorkshop d´AEBALL!


El pròxim 2 de desembre, AEBALL organitza un nou eWorkshop per tractar mesures i pautes per garantir la màxima seguretat a la feina davant la crisi sanitària de la COVID-19 i explicar com poden ajudar a les empreses els Serveis de Prevenció Aliens (SPA).

La crisi sanitària derivada del COVID-19 genera una gran incertesa també en tot el relacionat amb la prevenció de riscos laborals. És en aquests moments quan els SPA han d’acompanyar a les empreses, oferint eines i coneixement per gaudir d’empreses més saludables i segures.

Els SPA són els responsables de fer una avaluació de riscos de salut i seguretat a la feina, de proporcionar protocols d’actuació i determinar les mesures preventives, elaborar tasques d’informació i formació als treballadors en la matèria, etc. En el cas de sospites o contagis de COVID-19, són qui ha de dur a terme determinades actuacions i també són els encarregats d'establir els mecanismes per a la detecció, investigació i seguiment dels casos i contactes estrets en l'àmbit de les seves competències, de forma coordinada amb les autoritats de salut pública.

A la sessió virtual, que es celebrarà a les 9:30 hores amb la col·laboració de l’empresa associada ERGASIA, experta en prevenció de riscos laborals, es detallaran tots els serveis que pot facilitar el Servei de Prevenció Aliè en aquests difícils moments així com les problemàtiques habituals actuals en matèria PRL, tendències de la Inspecció de Treball en la consideració d’accidents de treball i complicacions per la burocràcia preventiva en CAE durant la pandèmia.

També s’obrirà un espai de col·loqui amb els participants per resoldre tots el seus dubtes i qüestions.

L’eWorkshop comptarà amb la participació de Rafael de la Fuente Algueró, Enginyer Industrial Superior, Tècnic de Prevenció nivell Superior amb 3 especialitats amb més de 25 anys d'experiència professional a l'àrea de PRL com a Director de diversos Serveis de Prevenció.

També hi participarà Raúl León González, metge en medicina del Treball, amb més de 25 anys d'experiència professional a l'àrea de PRL com a Director Mèdic de diversos Serveis de Prevenció.

Per poder assistir a aquesta sessió només és necessari un dispositiu amb connexió a Internet i descarregar una aplicació.
Inscripcions i més informació: AQUÍ

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVateAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona