NOVEDADES
NOVEDADES

Smart Space i el Palau Macaya de la Fundació ”la Caixa” presenten propostes per millorar la mobilitat i la governança a les àrees metropolitanes


El Palau Macaya de la Fundació ”la Caixa” amb la col·laboració de l’associació Smart Space (impulsada per AEBALL), l’IESE Business School i l’Àrea Metropolitana de Barcelona posen en marxa la tercera i última part del Cicle Estratègic “Col·laboració Publicoprivada en un entorn metropolità eficient i sostenible”. Sota el títol “Conclusions i propostes per a la millora de la mobilitat i la governança a les àrees metropolitanes”, es donaran a conèixer les principals idees i projectes derivats de les anterior jornades.

A l’esdeveniment, que tindrà lloc de forma telemàtica el proper 15 d'octubre, es presentaran les conclusions de la primera sessió (18 de novembre de 2019) sobre governança metropolitana i recomanacions davant els nous reptes post COVID-19 i també es tractaran les principals idees que es van extreure de la segona sessió (20 de gener de 2020) sobre mobilitat (Maas) en un entorn metropolità eficient i sostenible.

Obert a metròpolis, ciutadans/es, empreses i entitats interessades, l’acte comptarà amb un panel d’experts tant del sector públic com privat. La primera part de la conferència, on es presentaran les principals conclusions dels dos actes interiors i es donaran recomanacions davant els nous reptes de la COVID-19, comptarà amb Mariona Tomàs, professora de la Universitat de Barcelona i experta en Gestió Metropolitana i Joan Enric Ricart, Director Acadèmic PPP for Cities de l’IESE Business School.

A la segona part, sota el títol "Implementació de la Mobilitat as a service a l’Àrea Metropolitana de Barcelona", hi participaran Martí Jofre, CEO & managing partner a Factual; Joan M. Bigas, director de l’Àrea de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)i David Saldoni, director general de Transports i Mobilitat, Generalitat de Catalunya .

Per últim, es realitzarà el tancament i les conclusions finals de la mà de M. Rosa Fiol, CEO de Smart Space, i Vicepresidenta d’AEBALL i UPMBALL i Héctor Santcovsky, director de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Social a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Aquesta sessió és la primera del Cicle en celebrar-se de forma virtual, garantint així la seguretat de tots els assistents i ponents i facilitant la participació de la ciutadania i empreses.

Col·laboració Publico-Privada en un entorn metropolità eficient i sostenible es tracta d’un cicle seleccionat entre els projectes de reflexió innovadors de la convocatòria Palau Macaya de la Fundació “la Caixa” 2018. El cicle pretén donar visibilitat a diferents fórmules de gestió de les entitats metropolitanes i la seva governança, com també a experiències relacionades amb la gestió metropolitana de la mobilitat, per fer-ne una anàlisi i provocar la reflexió de les persones responsables, a més d’ajudar a definir les línies estratègiques a curt, mitjà i llarg termini.

En el cicle, dividit en tres jornades, s’aborden temes com la mobilitat o les formes de governança de la mà de responsables polítics i tècnics experts en diferents temes. Els seminaris estratègics s’adrecen específicament als responsables de les polítiques i les accions relacionades amb els reptes.

Per poder participar a la sessió virtual cal preinscripció prèvia. Per a fer la preinscripció, faci clic al següent enllaç

A causa de la situació actual, aquest programa pot ser objecte de modificacions, que serien comunicades en els canals d'informació habituals.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate

Mes informació - Tel. 93 337 04 50 E-mail: aeball@aeball.net


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona