NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL i DEUSTCHE BANK reforçaran la competitivitat de les empreses del Baix Llobregat i L’Hospitalet


AEBALL, l'Associació Empresarial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat, i l’entitat financera Deutsche Bank han signat un acord de col·laboració dirigit a impulsar la competitivitat de les empreses del territori, apropant a les empreses el finançament necessari per abordar projectes d’innovació tecnològica o d’internacionalització.

L’acord, del qual es beneficiaran les més de 3.700 empreses i entitats associades a la patronal i als seus treballadors, ofereix avantatges en la contractació de serveis relacionats amb banca personal. Això implica que podran gaudir amb unes condicions especials de les últimes innovacions en matèria de banca electrònica i serveis financers.

Així, les empreses gaudiran, entre d’altres, de l’anticipació de cobraments de forma àgil i ràpida gràcies al servei punter de Deutsche Bank, així com del compte d’empreses sense comissions de manteniment i sense cost a l’hora de fer transferències a Europa i ingressos de xecs nacionals.

Pel que fa a les persones treballadores de les empreses associades, podran gaudir igualment dels beneficis del Compte Nòmina Banca Associada, sense comissions de manteniment i administració; del Préstec Millora de l’entitat o d’accés als principals fons de les gestores internacionals més prestigioses.

Amb aquesta profitosa col·laboració, AEBALL contribueix a l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) 8 de l’Agenda 2030 sobre Desenvolupament Sostenible fixada per l’ONU, referent al “Treball decent i creixement econòmic”; i el número 9, “Indústria, innovació e infraestructura”.

Deustche Bank és el banc líder a Alemanya amb fortes arrels europees i una xarxa global. El seu propòsit és contribuir al creixement econòmic i al progrés de la societat, centrant les seves accions de responsabilitat corporativa en la sostenibilitat per crear valor econòmic, ambiental i social.

Actualment compta amb més de 2.300 persones empleades a Espanya, que donen servei al voltant de 650.000 clients, i una facturació anual mitja 45 milions d’euros.


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona