NOVEDADES
NOVEDADES

Saps com realitzar un Pla de Màrqueting efectiu?


AEBALL organitza el proper 4 de febrer un taller per crear un Pla de Màrqueting de forma senzilla i efectiva, amb l’objectiu de establir les millors estratègies i eines per a posar-lo en marxa de manera exitosa a l’empresa.

Al curs s’explicarà la finalitat i estructura d'un Pla de Màrqueting, a més de planificar les accions a portar a terme per evitar els imprevistos, portar un control de resultats i fer un anàlisis per a la presa de decisions. D’aquesta manera, s’estudiaran tots els elements d’un Pla de Màrqueting, com l’anàlisi DAFO, la gestió de les xarxes socials o la creació de Marca.

La professora del taller serà Mª Victòria Benito, Consultora de Projectes en l'àrea de gestió de motivació i compromís. Diplomada en Educació per UB i Direcció de personal per ESADE amb diversos Màsters en Comunicació i Relacions Públiques per UB i Màrqueting per la UOC.

Aquesta formació s’emmarca dins del Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria de Catalunya Emprèn, de la que AEBALL forma part, i estan cofinançats pel Fons Social Europeu i pel Departament d’Empresa i Coneixement.

Inscripcions i més informació: aquíAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona