NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL presenta un projecte per millorar de la salut mental dels empleats de les empreses associades


AEBALL, amb la collaboraci del Parc Sanitari Sant Joan de Du, ha presentat lAPP de BEST, un projecte destinat a promoure la salut mental dels empleats de les empreses i aix reduir labsentisme laboral i millorar la productivitat .

A la sessi, a la qual han assistit empreses del territori, sha donat a conixer lAPP gratuta BEST, que permet als empleats reconixer i millorar smptomes destrs, ansietat, depressi i insomni, per tal de disminuir labsentisme a lempresa i augmentar la productivitat.

Es tracta dun programa dissenyat per un grup dinvestigadors reconeguts internacionalment en el camp de la salut que busquen prevenir, detectar i intervenir en les situacions destrs, ansietat o depressi que poden patir els treballadors, impactant positivament en el seu benestar diari i laboral.

A lacte sha explicat tamb el procediment dinscripci de les empreses interessades en el projecte BEST. Lactivitat ha concls amb una taula de debat, on els assistents han pogut compartir les seves experincies i resoldre dubtes relacionats amb la productivitat i la gesti de lansietat i lestrs a lentorn laboral

La jornada sha realitzat a les installacions dAEBALL a LHospitalet de Llobregat durant tot el mat. i ha anat a crrec de la Sra. Paula Cristbal biloga, psicloga i doctora en Psicologia Clnica i de la Salut, experta en neurocincies, estrs i salut mental; i la sra. Mireia Flez, psicloga i doctora Psicologia i Salut Pblica i investigadora del Parc Sanitari Sant Joan de Du.Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona