NOVEDADES
NOVEDADES

Descobreix el ventall d´eines financeres per a les empreses en el nou cicle de Tallers d´AEBALL


AEBALL, juntament amb OUTFIN, empresa associada especialista en la consultoria i formació financera, inauguren el proper 21 de gener el Cicle de quatre tallers que detallen el ventall d'eines financeres i la normativa que afecta al finançament ia la gestió de cobraments i pagaments d'una empresa.

Dins de cada taller s'aprofundirà en les característiques i variants de cada producte, treballant amb casos pràctics i responent a qüestions concretes.

Entre altres temes, es tractarà l'abast del factoring sense recurs, i les modalitats i excepcions que presenta aquesta operativa, també es tractarà de com pot ajudar el confining en la gestió de proveïdors. A més, els assistents podran veure quina rendibilitat financer fiscal presenta el leasing com una alternativa a l'préstec hipotecari i què abasta i fins a quin grau afecta la normativa SEPA i MiFID.

El següent taller d'aquest cicle, amb el títol "Negoci Exterior, tipus de crèdits documentaris, gestió de divises", tindrà lloc el 21 de gener a les instal·lacions de l'entitat a L'Hospitalet.

Inscripcions i més informació: formacion@aeball.netAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona