NOVEDADES
NOVEDADES

Vols impulsar el teu negoci a l´exterior?


El proper 12 de desembre AEBALL, juntament amb OUTFIN, organitza el taller "Negoci exterior, tipus de crèdits documentaris, gestió de divises", el primer del cicle de quatre tallers sobre eines financeres i finançament i que culminarà el proper mes de febrer de 2020.

En aquest primer taller s'estudiaran les eines que asseguren el bon fi d'una exportació, i els mètodes de materialitzar el cobrament, imprescindibles per a les PIMES que contemplin mercats a l'exterior. D'aquesta manera s'analitzaran els sistemes de pagaments internacionals, com la transferència internacional (dins o fora de l'àrea SEPA), tipus de crèdits documentaris o el Forfaiting.

La formació, que tindrà lloc a les instal·lacions de AEBALL a L'Hospitalet, s'emmarca dins del cicle de quatre tallers que detallen el ventall d'eines financeres i la normativa que afecta el finançament i a la gestió de cobraments i pagaments d'una empresa. Dins de cada taller s'aprofundirà en les característiques i variants de cada producte, treballant amb casos pràctics i responent a qüestions concretes, com l'abast del Factoring sense recurs; com pot ajudar el Confining en la gestió de proveïdors o saber la rendibilitat financera fiscal que presenta el lising com una alternativa als préstecs hipotecaris, entre d'altres.

El següent taller d'aquest cicle, amb el títol "Factoring, Confirming i Descompte comercial", tindrà lloc a la mateixa ubicació el proper 21 de gener de 2020.

Inscripcions i més informació: formacion@aeball.net


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona