Actividades presenciales pospuestas durante la crisis sanitaria, hasta nuevo aviso. Les recordamos que pueden contactarnos para cualquier aclaración, o si necesitan apoyo o asesoramiento en relación a la situación actual.
NOVEDADES
NOVEDADES

INFORME DE CONJUNTURA ECONÒMICA DE L’HOSPITALET I EL BAIX LLOBREGAT CORRESPONENT AL 3r TRIMESTRE DEL 2019


El Fòrum Empresarial del Llobregat presenta l’informe sobre la conjuntura econòmica de L’Hospitalet i el Baix Llobregat, corresponent al tercer trimestre del 2019, elaborat per experts economistes.

L'Informe del Fòrum Empresarial destaca la desacceleració del creixement mundial, on tant l’OCDC com el Banc d’Espanya confirmen la desacceleració de l’economia.

Resum del context econòmic:
- Torna a disminuir el número de persones en situació d’atur a la comarca.
- Augmenten els concursos de creditors.
- Nova caiguda de la construcció de nous habitatges iniciats i augmenten els acabats.

El Fòrum Empresarial del Llobregat és una iniciativa promoguda per l’Associació Empresarial de L’Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL), amb la implicació d’institucions, entitats i empreses emblemàtiques, per donar resposta a la vocació de lideratge i innovació dels empresaris i alts directius vinculats al territori i ser un marc estable de trobada, de coneixement, de relació i d’opinió, en favor de la dinàmica econòmica, social i cultural de la zona del Llobregat i de Catalunya.

Poden consultar l'informe complet: INFORME SOBRE LA CONJUNTURA ECONÒMICA 3r TRIMESTRE 2019Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona