Noticiero empresarial
Informacin
Publicaciones propias

Rimsa participa en les obres del nou Syncrolift al Port de Barcelona


La companyia associada Rimsa, fabricant de productes reciclats no frrics per al sector dels materials de fricci i construcci, collabora en les obres de construcci del nou Syncrolift al Port de Barcelona, obres per a les quals subministrant la seva fibra d'acer R Glued 60 / 0.75.

El Syncrolift s una plataforma que s'eleva mitjanant uns 'Hoist' (cabrestants) per recollir els vaixells i aixecar a cota de l'esplanada. La plataforma d'aquest Syncrolift es dissenya amb aproximadament 80 metres de longitud x 20 metres d'ample. Longitudinalment, a banda i banda de la plataforma, hi ha d'haver una estructura capa de resistir les crregues d'aixecament dels vaixells. Addicionalment, per tal de disposar de superfcie per ubicar els diferents vaixells que aixeca el Syncrolift i poder fer les diferents operacions de manteniment en els mateixos cal disposar de ms superfcie de moll; per aquest motiu cal una nova esplanada constituda per una llosa pilotada.

Les fibres d'acer subministrades proporcionen el mxim exponent de refor i una addici en el formig molt senzilla grcies al fet que se subministren en grups de fibres. Rimsa disposa d'un avanat software per calcular les dosificacions exactes de fibres d'acer en soleres i paviments de formig, cobrint el ms ampli espectre de crregues i responent de forma gil a tots els requeriments tcnics dels clients.

Nascuda a Sant Feliu de Llobregat el 1985, Rimsa ven a ms de 35 pasos, als quals destina ms d'un 80 per cent de les seves vendes. Entre els seus clients figuren els principals fabricants de materials de fricci del mn. Les seves fibres sn en un munt de paviments industrials, prefabricats i tnels, on fan funcions de refor.

Ms informaci: www.rimsa.com


El Noticiero Empresarial nº 427
Fecha: 16/07/2019
Rimsa participa en les obres del nou Syncrolift al Port de Barcelona
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona