Noticiero empresarial
Informaci髇
Publicaciones propias

Consells pr郼tics sobre l代s d磂ines i maquin鄏ia, a la web de M醧uinas y M醧uinas


M醧uinas y M醧uinas, empresa associada de lloguer de b閚s de consum i maquin鄏ia per a construcci, ind鷖tria i instal穕acions, amb seu a Barcelona, disposa a la seva p鄃ina web d'un interesant espai amb consells molt 鷗ils per a professionals i particulars.

Les 鷏times entrades d'aquest espai, per exemple estan dedicades al m髇 de la pintura: una d'elles aborda l'鷖 de les pistoles per pintar, habituals quan cal pintar grans superf韈ies a l'exterior per tamb 鷗ils, per exemple, per polveritzar en operacions de fumigacions o per aplicar protectors de la fusta. Una altra entrada est dedicada als pinzells, les paletines, brotxes, rodets i altres eines per pintar, amb consells pr郼tics per tenir en compte en cada situaci.

El decapatge, el raspall el鑓tric, la serra circular, les condicions de seguretat en els treballs de soldadura amb flama, el manteniment de la gespa, una correcta climatitzaci o qu cal tenir en compte en la poda d'arbres s髇 altres temes que s'aborden en aquest bloc, on es pret閚 ajudar els professionals i particulars a fer un 鷖 correcte i segur de les eines.

M醧uinas y M醧uinas t la seva seu central a Barcelona, on disposa de quatre botigues a diferents punts de la ciutat. T aix mateix un equip de repartiment i un taller per al manteniment i posada a punt de les m鄎uines. Es dedica al lloguer de tot tipus de maquin鄏ia per a la construcci i la ind鷖tria: soldadura, perforaci, demolici, neteja, jardineria, lampisteria, instal穕acions, bombes d'aigua, grups electr騡ens, fusteria, ventilaci, etc鑤era.

M閟 informaci: www.maquinas-maquinas.com


El Noticiero Empresarial nº 427
Fecha: 15/07/2019
Consells pr郼tics sobre l代s d磂ines i maquin鄏ia, a la web de M醧uinas y M醧uinas
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona