Actividades presenciales pospuestas durante la crisis sanitaria, hasta nuevo aviso. Les recordamos que pueden contactarnos para cualquier aclaración, o si necesitan apoyo o asesoramiento en relación a la situación actual.
Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

F. Iniciativas contracta 67 enginyers a Espanya i inverteix 3mm euros en noves seus de Madrid, València i Regne Unit


F. Iniciativas, la consultora associada especialitzada en l’assessorament a empreses en l’àmbit de la gestió del finançament d’activitats de recerca, desenvolupament i innovació tecnològica (R+D+i), ha contractat 67 enginyers durant el darrer any per reforçar el seu creixement a Espanya. Amb això, la plantilla de la firma al país ha crescut un 12,5% fins als 261 professionals. La seu central de F. Iniciativas es troba a la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló (Baix Llobregat).

El grup de 67 enginyers s’ha incorporat a l’àrea de consultoria de la firma, integrada per un total de 169 enginyers superiors que disposen d’una doble competència tècnica i fiscal. Així mateix, s’ha reforçat l’àrea comercial per optimitzar els serveis en les diverses demarcacions espanyoles.

F. Iniciativas ha invertit 3 milions d’euros en les seves noves seus de Madrid, València i Londres (Regne Unit). L’oficina de Madrid disposa de prop de 1.500 metres quadrats al costat de l’estació d’Atocha i permetrà reforçar el creixement en el mercat nacional. Per la seva part, des de l’oficina de València, Melquíades Lozano es responsabilitza del servei de la firma a la regió valenciana i a l’àrea del sud-est peninsular.

A España, i sumades a les oficines pròpies, F. Iniciativas compta amb delegacions comercials a A Coruña, Sevilla, Màlaga, Valladolid i Pamplona.

La consellera delegada de F. Iniciativas, Maria Corominas, alerta que “l’impàs polític que viu Espanya crea incertesa i pot comprometre el model d’innovació del país en el mitjà termini”. La directiva lamenta que “sembla que estem abocats a una pròrroga dels actuals Pressupostos Generals de l’Estat”, una circumstància que, en la seva opinió, “posposa la necessària clarificació en l’assignació de recursos disponibles per a les diverses partides estatals i contribueix a demorar la presa de decisions per part del teixit productiu en matèria de R+D+i”.

A nivell global, la plantilla de la multinacional ha crescut fins a les 640 persones en el darrer any. En l’actualitat F. Iniciativas està present a Espanya, França, Portugal, Bèlgica, Canadà, Brasil, Xile i Regne Unit. L’obertura de las successives seus i delegacions ha comportat un creixement de la plantilla de F. Iniciativas des de les 70 persones el 2006 fins a les 640 que hi desenvolupen la seva activitat en l’actualitat.

En paral·lel a l’increment de la plantilla i a la inversió en les noves seus de Madrid, València i Regne Unit, la consultora especialitzada en finançament de la R+D+i ha dut a terme una reorganització en àrees clau de negocio, amb el nomenament dels corresponents responsables. Així, Maria Corominas ha estat nomenada consellera delegada (per supervisar el desenvolupament i optimització de l’activitat internacional de la firma); i Ivan Ruíz, director general de F. Iniciativas Espanya (per assumir la gestió operacional a Espanya i participar en el disseny i posada en marxa de l’estratègia fiscal de la firma en altres mercats).

F. Iniciativas és una consultora especialitzada en l’assessorament a empreses en la gestió del finançament de la R+D+i. Compta amb 15 anys d’experiència en el sector i té 640 empleats. Els fundadors de la companyia són Frédéric Bouté i Xavier Cazabon. La seu central de l’empresa es troba a la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló (Baix Llobregat) i compta amb oficines pròpies a Madrid, Bilbao, València, Palma de Mallorca, París, Nantes, Tolosa, Bordeus, Lió, Lisboa, Porto, Brussel·les, Londres, Montreal, Santiago de Xile, Sao Paulo i Rio de Janeiro.

Més información: www.f-iniciativas.esEl Noticiero Empresarial nº 292
Fecha: 21/09/2016
F. Iniciativas contracta 67 enginyers a Espanya i inverteix 3mm euros en noves seus de Madrid, València i Regne Unit
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona