Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

AEBALL va participipar ahir al Congrés sobre l’ocupació i l’atur de les persones de més de 45 anys


Ahir es va celebrar a L’Hospitalet de Llobregat el Congrés sobre l’ocupació i l’atur de les persones de més de 45 anys, on M. Rosa Fiol, directora d'AEBALL/UPMBALL, va presentar el projecte que actualment l’AEBALL està portant a terme, juntament amb l’Ajuntament de L’Hospitalet, per a la millora de l’ocupabilitat mitjançant l’acreditació de competències dirigit a persones majors 45 anys.

Aquest projecte s’emmarca dins del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals 2012-2015, i té com a objectiu la realització de diferents accions d’orientació i assessorament personalitzat a les persones que participin al projecte per facilitar la seva inserció i millorar la seva ocupabilitat.

L’alcaldessa, Núria Marín, i la presidenta de l’Associació d’Aturats Majors de 45 Anys de L’Hospitalet (ASSAT50), Maria Hilda López, van obrir a l’Auditori Barradas, el Congrés, que tenia com a lema “L’edat no ens atura i l’experiència ens avala”. El Congrés pretenia obrir una reflexió sobre les dificultats dels desocupats de més de 45 anys per trobar feina i l’encaix d’aquest col·lectiu en el mercat laboral, i posar en relleu el seu talent i la seva experiència.

ASSAT50 es va crear al febrer de 2013 i es va presentar públicament al novembre d’aquell mateix any amb la voluntat de donar suport al col·lectiu de persones en situació d’atur de més de 45 anys, oferint-los un punt de trobada, assessorament i informació sobre recerca de feina; valorant-los l’experiència, la responsabilitat i el talent, i promovent la seva reinserció en el mercat laboral.

Més informació: Més informació: http://congres2014ocupaciomajors45.blogspot.com.es/p/ponentes.htmlEl Noticiero Empresarial nº 211
Fecha: 17/12/2014
AEBALL va participipar ahir al Congrés sobre l’ocupació i l’atur de les persones de més de 45 anys
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona