Català · Español · Inglés Asóciate


    Usuari
    ContrasenyaPara consultar la base de datos de empresas asociadas haga click aquí.

Home >> ACTIVIDADES >> JORNADAS INFORMATIVAS

JORNADAS INFORMATIVAS

 Otras jornadas previstas durante el período ( 01/6/2017 - 30/06/2017 )

Jornada: Nou Reglament de Protecció de Dades
22/06/2017

Des d’AEBALL/UPMBALL hem organitzat una jornada amb l’objectiu de divulgar el Nou Reglament Europeu de Protecció de Dades, amb les principals novetats que les empreses hauran d’afrontar abans del maig del 2018.

Centre de Protecció de Dades i de la Informació, S.L. -CPDI, SL-, és l’empresa col·laboradora d’AEBALL / UPMBALL en matèria de protecció de dades. Neix l'any 2000 a Barcelona, com a part integrant de la signatura Antón & Associats Consultors, SL, despatx d'advocats i economistes especialitzat en assessorament fiscal i mercantil, i com a conseqüència de la creixent demanda per part d'empreses, col·lectius i professionals, de serveis jurídics i assessorament en matèria de seguretat informàtica, encaminats a l'adopció de les mesures adequades per al compliment de les noves normatives en matèria de protecció de dades i Dret a la Intimitat de la Persones.

DATA: 22 de juny de 2017, de 9:30 a 11:30 h.
INSCRIPCIÓ: GRATUÏTA per a socis. Places limitades. Imprescindible la inscripció abans del 21/6/2017.

PROGRAMA:
09:30 h. Novetats derivades del nou Reglament de Protecció de Dades:
- Obtenció del consentiment
- Deure de informació
- Drets dels interessats
- Avaluació d´impacte del tractament
- Comunicació de les violacions de seguretat
- Registre dels tractaments
- Mesures de Seguretat
- Delegat de protecció de Dades
- Privacitat des de el disseny i per defecte
- Codis de conducte
- Certificacions
11:00 h. Precs i preguntes.
11:30 h. Fi de la sessió.

Rafael Tuneu, soci consultor de CPDI (Centre de Protecció de Dades i de la Informació).Networking d’Ocupació: Una sessió per conèixer i entrevistar-se amb candidats qualificats. Tot en menys de 3 hores!
16/06/2017

Des del Club de Responsables de RRHH d’AEBALL/UPMBALL i en el marc del programa NODE LH: INNOVACIÓ EN L’OCUPACIÓ, que estem desenvolupant juntament amb l’Ajuntament de L’Hospitalet, hem organitzat un Networking d’Ocupació per a que els Responsables de RRHH de les nostres empreses associades puguin conèixer i entrevistar els participants d’aquest programa.
Es tracta de 60 persones aturades majors de 45 anys, amb una ampla experiència laboral, que han participat en un procés de formació per a millorar les seves competències davant la recerca d’ocupació i han rebut formació en habilitats i comunicació, assessorament per a la certificació de seva experiència professional i eines per facilitar la seva recerca de feina.

Què aconseguiràs?

-Conèixer candidats qualificats, amb una metodologia molt dinàmica.
-Realitzar entrevistes personals amb professionals de diferents perfils que poden cobrir necessitats de personal actuals o futures de la teva empresa, i tot en un sol matí.
-Millora de la RSC (Responsabilitat Social Corporativa) de l’empresa, doncs es col·labora en la inserció d’un col·lectiu clarament afectat per la crisi i en molts casos en risc d’exclusió.

Amb qui t’entrevistaràs?

COMPROVAT PER AEBALL:

-Al programa estan participant persones majors de 45 anys.
-Són perfils sèniors de l’àrea administrativa, logística i de magatzem, comercial, manteniment, instal·lacions i construcció. Experts en el seu àmbit, amb una ampla experiència en el mon laboral.
-Són persones amb bona capacitat d’adaptació al lloc de treball, que, per la seva situació, tenen una gran implicació i un alt nivell de compromís i fidelitat envers l’empresa.

16 de juny de 2016
Divendres de 9:30 a 12:00
Hotel Hesperia Tower - Gran Via 144, 08907 L’Hospitalet de Llobregat.

Inscripció GRATUÏTA.Jornada: “Cómo puede mi empresa aprovechar la tecnología drone”
09/06/2017

Des AEBALL/UPMBALL hemos organizado una jornada junto con DroningYou, con el objetivo de dar a conocer ejemplos de cómo las empresas pueden aprovechar la tecnología drone y sus aplicaciones.

DroningYou es una empresa que nace con el propósito de aportar un valor añadido a las múltiples aplicaciones civiles que el uso de drones ofrece al mundo empresarial. Está formada por pilotos de aviación, técnicos multimedia e ingenieros. En riguroso cumplimiento con la legislación vigente de AESA, DroningYou pretende trasladar procedimientos de compañía aérea a las aeronaves tripuladas por control remoto. El equipo de DroningYou, homologado por la Agencia Estatal de Seaguridad Aeréa, y miembro de AERPAS, realiza estudios de seguridad previos a cada operativa y certifica inspecciones de mantenimiento de Ingeniería Civil.

FECHA: 9 de junio de 2017, de 10:00 a 12:00 h.
LUGAR: AEBALL/UPMBALL - Av. Fabregada 93, 1º 3ª, Esc. Derecha, 08901 L’Hospitalet de Llobregat. Parking más cercano: Centro Comercial La Farga (entrada por Av. Isabel la Católica 15 o por Girona 14, L’Hospitalet).
INSCRIPCIÓN: GRATUITA para socios. Plazas limitadas. Imprescindible la inscripción antes del 8/6/2017.

PROGRAMA:
10:00 h. “Cómo puede mi empresa aprovechar la tecnología drone”
- Situación actual y futuro próximo de la normativa drone.
- Valor Añadido de la tecnología drone.
- Aplicaciones en la Industria.
- Aspectos a tener en cuenta.
- Casos de éxito.
11:30 h. Coloquio.
12:00 h. Fin de la sesión.

PONENTES:
- Ernest Artigues: Piloto Acrobático, Coacher empresas y Periodista de Aviación.
- Ladislao Ampudia: Piloto Comercial y CEO de Droning You.

Ambos están habilitados por Aesa para prestar servicio a cuerpos de Protección Civil con RPAs en dispositivos de emergencia, disponen del certificado avanzado que permite volar aeronaves no tripuladas más allá del alcance visual de piloto, y son formadores en Droning You.
JUNIO 2017  
DL DM DC DJ DV DS DG
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Día con actividad
Día actual
 ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL * UNIÓN PATRONAL METALÚRGICA DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - UPMBALL.
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Telf. 93.337 04 50 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Créditos
AEBALL · UPMBALL · INFORMACIÓN · ACTIVIDADES · SERVICIOS · ÁREA SOCIOS · CONTACTO