Català · Español · Inglés Asóciate


    Usuari
    ContrasenyaPara consultar la base de datos de empresas asociadas haga click aquí.

Home >> ACTIVIDADES >> JORNADAS INFORMATIVAS

JORNADAS INFORMATIVAS

 Otras jornadas previstas durante el período ( 01/3/2015 - 31/03/2015 )

Networking d’Ocupació: Una sessió per conèixer i entrevistar-se amb candidats qualificats. Tot en menys de 3 hores!
25/03/2015

Des del Club de Responsables de RRHH d’AEBALL / UPMBALL i en el marc del Programa per a la millora de l’ocupabilitat mitjançant l’acreditació de competències que estem desenvolupant juntament amb l’Ajuntament de L’Hospitalet, hem organitzat un Networking d’Ocupació per a que els Responsables de RRHH de les nostres empreses associades puguin conèixer i entrevistar els participants d’aquest programa.

Es tracta de 30 persones aturades majors de 45 anys, amb una ampla experiència laboral, que han participat en un procés de formació per a millorar les seves competències davant la recerca d’ocupació i han rebut formació en habilitats i comunicació, assessorament per a la certificació de seva experiència professional i eines per facilitar la seva recerca de feina.

Què aconseguiràs?

- Conèixer candidats qualificats, amb una metodologia molt dinàmica.

- Realitzar entrevistes personals amb professionals de diferents perfils que poden cobrir necessitats de personal actuals o futures de la teva empresa, i tot en un sol matí.

- Millora de la RSC (Responsabilitat Social Corporativa) de l’empresa, doncs es col·labora en la inserció d’un col·lectiu clarament afectat per la crisi i en molts casos en risc d’exclusió.

Amb qui t’entrevistaràs?

COMPROVAT PER AEBALL:

- Al programa estan participant persones majors de 45 anys.

- Són perfils sèniors de l’àrea administrativa, logística i de magatzem, comercial, disseny, manteniment, instal·lacions, producció i assistencial.
Experts en el seu àmbit, amb una ampla experiència en el mon laboral.

- Són persones amb bona capacitat d’adaptació al lloc de treball, que, per la seva situació, tenen una gran implicació i un alt nivell de compromís i fidelitat envers l’empresa.

Saps quins ajuts tens disponibles per a la contractació d’aquest col·lectiu?

- Contractació indefinida: les empreses de menys de 50 treballadors rebran 1.300€ per any durant 3 anys. La resta d’empreses poden rebre 600€ per any durant 4 anys per a la contractació de persones en situació d’exclusió social.

- Contractació temporal: 500€ a l’any durant tota la vigència del contracte per a la contractació de persones en situació d’exclusió social.

- Les empreses de l’àrea metropolitana de Barcelona amb menys de 250 treballadors poden optar als ajuts de l’Ajuntament de Barcelona per contractar fins a 5 nous treballadors, amb un pagament màxim de 6.000€ pels primers 6 mesos de contractació i formació, i optar fins a 12.000€ més un cop justificats 18 mesos de relació laboral continuada.

25 de març de 2015
Dimecres de 9:00 a 11:30
Gornal Activa - Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L’Hospitalet de Llobregat.

Inscripció GRATUÏTA


Taller: Cómo diseñar y poner en marcha un programa de gestión y fidelización de clientes
19/03/2015

Dirigido a: Directores Generales, Gerentes de PYMES, responsables comerciales, equipo comercial y de atención al cliente.

Qué conseguirás...
Conocer el funcionamiento y las aplicaciones de los programas de fidelización de clientes. Valorar la implementación en la propia empresa a través de los casos de éxito de otras organizaciones. Consigue que el cliente llegue para quedarse.

Contenidos
Teoría & benchmark: conceptos de la gestión y fidelización de clientes:
- Fidelidad de los clientes
- Objetivos de un programa de fidelización de clientes.
- BtoC: estudio sobre el comportamiento, actitudes y resultados de los programas de fidelización de clientes. Estrategias de fidelización/ retención de clientes. Benchmark: programas por sectores, caso de empresas (Henkel, Unilever, etc.)
- BtoB: estrategias de fidelización efectivas. Benchmark: ejemplos de programas.

Resultados del Loyalty Monitor 2014: estudio sobre el comportamiento y actitudes de los consumidores españoles.

Práctica: diseñar, poner en marcha y gestionar un programa de fidelización:
- Factores determinantes de un programa de Fidelización Efectivo.
- Costes reales de los programas de fidelización.
- Actores de un programa de fidelización.
- Elementos de un programa de fidelización: comunicaciones, web de clientes, comunicaciones automáticas, comunicaciones especiales.
- Gestión del programa de fidelización: estadísticas de clientes, estadísticas de la gestión comercial.

Experto
Ricardo Mollet Bazús, Consejero Delegado de “PSM” y Fidelización Pymes, ponente en IESE, ESADE, IE, BizBarcelona y en diferentes seminarios. Ha diseñado, puesto en marcha y gestionado más de 250 programas de fidelización BtoC y BtoB.

19 de marzo de 2015
Jueves de 9,30 a 13,30 h.
AEBALL / UPMBALL
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª derecha - L’Hospitalet

Socios 30 € + IVA No socis 45 € + IVAMARZO 2015  
DL DM DC DJ DV DS DG
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Día con actividad
Día actual
 ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL * UNIÓN PATRONAL METALÚRGICA DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - UPMBALL.
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Telf. 93.337 04 50 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Créditos
AEBALL · UPMBALL · INFORMACIÓN · ACTIVIDADES · SERVICIOS · ÁREA SOCIOS · CONTACTO