Català · Español · Inglés Asóciate    Usuari
    ContrasenyaPara consultar la base de datos de empresas asociadas haga click aquí.
Facebook
Home >> SERVICIOS >> FORMACIÓN >> INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

AMPLIA LA TEVA XARXA DE CONTACTES AMB LINKEDIN

OBJETIVO:
- Formar i orientar l'alumnat en la correcta configuració, ús i pràctica de les funcions de la xarxa social LinkedIn. - Aprofitar les oportunitats de connexió i comunicació amb els altres usuaris de LinkedIn amb l'objectiu de mostrar les capacitats pròpies, les experiències i les propostes en l'àmbit professional (crear ‘networking’).

DIRIGIDO A:
Adreçada a directius i comercials o tota persona interessada amb el que ofereix Linkedin.
DATOS GENERALES DEL CURSO:
FECHA INICIO: 24/05/2017
FECHA FINALIZACIÓN: 24/05/2017
HORAS: 4 H.
DÍAS SEMANA: Miércoles
HORARIO: De 16:00h. hasta 20:00h.
Dias de clase en Mayo: 24

CONTENIDO:
- Què és Linkedin?
- Introducció i dades quantitatives sobre l'ús de la xarxa social LinkedIn
- Tipologia dels diferents comptes d'usuari a LinkedIn
- Gestió bàsic d'un perfil personal
- Posicionament d'un perfil personal a LinkedIn
- El networking a Linkedin, com ens relacionem amb els altres usuaris.
- Usos i bones pràctiques generals a LinkedIn.
- Preguntes i respostes

Metodologia:
- El docent formarà als alumnes a través del seu propi perfil a LinkedIn i/ o amb exemples clars de bons usos i bones pràctiques a LinkedIn.
- Es mostraran casos d'èxit que es creguin importants i rellevants a LinkedIn.
- Preguntes i respostes (si es disposa de temps suficient i si s’escau) a l'última part de la càpsula formativa.

Observació: Es recomana el registre previ d’un perfil personal a LinkedIn per part de cada alumne.
Expert.Jordi Cirach Suarez. Tècnic superior en Social Media i Community Management per la Universitat Abat Oliba - Instituto Internacional de Màrqueting i format en Comunicació Política Digital a l'Institut de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat de Barcelona (UB).
Reconegut expert en màrqueting en línia, xarxes socials i noves tecnologies, és consultor i formador especialitzat en Social Media, Personal Branding, Influence Màrqueting i Mobile Live Streaming. En l'actualitat treballa com Digital Brand Strategist i Social Media Strategist per a diferents empreses del sector públic i privat. És cofundador i soci de SorryDigital, agència de Màrqueting Digital.

LUGAR DE REALIZACIÓN :
HOTEL PORTA FIRA
Plaza Europa, 45
L'Hospitalet del Llobregat

INSCRIPCIÓN :
La data màxima per a la inscripció és 3 dies hàbils abans de l'inici del curs. Places limitades. El preu total del curs és de 52 € + IVA per participant per a les empreses associades. Per a empreses no associades és de 85 € + IVA.
Els treballadors autònoms tindran un 10% de descompte ja que no tenen accés a la bonificació. Passos a seguir: 1. Emplenar la fitxa d'inscripció que trobarà a continuació.
2. Rebrà la factura del curs que haurà d'abonar màxim 3 dies hàbils abans del seu inici i remetre còpia del comprovant de la transferència bancària al mail formacion@aeball.net o fax 933375015.
3. Es realitzarà la comunicació del curs a la Fundació Tripartida per a la Formació en l'Ocupació, perquè aquelles empreses que ho desitgin pugin obtenir la bonificació corresponent a la formació dels seus treballadors de règim general.
<< Volver 
ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL * UNIÓN PATRONAL METALÚRGICA DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - UPMBALL.
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Telf. 93.337 04 50 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Créditos
AEBALL · UPMBALL · INFORMACIÓN · ACTIVIDADES · SERVICIOS · ÁREA SOCIOS · CONTACTO