Ventajas y descuentos
Ver todos los acuerdos

PROJECTE D´AEBALL I EL LLINDAR - "JOVES E3 - EMANCIPACIÓ, EMPRESA I ENTITAT"

Ventajas y descuentos AEBALL i El Llindar posem conjuntament en marxa, per segon any consecutiu,el projecte “JOVES E3 - Emancipació, Empresa i Entitat” amb la col·laboració de la Fundació "La Caixa" amb la Convocatòria d’Inserció, adreçada a millorar l'ocupabilitat i la inserció sociolaboral de les persones que estan en risc o en situació d'exclusió social.

Durant el 2013, el primer any que es va endegar aquest projecte, es va aconseguir una implicació directa de 33 empreses, encara que la participació hagués estat més elevada si la situació econòmica de les empreses hagés estat més favorable. El 81% dels joves atesos van poder gaudir del servei d’orientació i van treballar el seu propi itinerari personal d’inserció, dels quals un 13% van realitzar cursos de formació professionalitzadora millorant la seva ocupabilitat amb certificació acadèmica, i un 59% van signar contractes de pràctiques o laborals en empreses del territori.


AEBALL és l'organització empresarial de representació, gestió, defensa, coordinació i foment dels interessos professionals de les empreses amb activitats econòmiques de caràcter general en els seus diferents sectors, dins l'àmbit de l'Hospitalet i Baix Llobregat, un territori en constant creixement econòmic i social. Promou i fomenta la incorporació al treball de joves, persones a l'atur, col·lectius específics o amb dificultats, la formació professional, continua i/o ocupacional, la certificació i qualificació professional, etc.

Fundació El Llindar és una entitat centrada en l’àmbit socioeducatiu, especialitzat en formació professionalitzadora i la inserció laboral d'adolescents i joves en situació de risc d'exclusió social. És un espai d'alternança entre formació i treball. Impulsa actuacions educatives i professionalitzadores, combinant formació, inserció sociolaboral i negoci. Actualment l'oferta de formació i treball arriba a més de 500 adolescents i joves en situació de vulnerabilitat social. S'imparteixen 12 recorreguts educatius adaptats a les diferents necessitats i edats. A tots s'integren transversalment tres àrees de treball complementàries: formació, inserció sociolaboral i emprenedoria, i negoci.

“PROJECTE JOVES E3 - EMANCIPACIÓ, EMPRESA I ENTITAT”

El treball conjunt entre AEBALL i El Llindar respon a una lògica de generar sinergies per tal de garantir l’èxit en el procés d’integració sociolaboral de joves en situació de vulnerabilitat. Cadascuna aporta el seu “know how”, coneixements i experiència.

Els joves seran els protagonistes del seu procés d'inserció sociolaboral. Només se'ls acompanyarà per trobar el seu procés vital i formatiu. Seran ells/es qui dissenyaran el seu propi Itinerari Personal d'Inserció en base a les inquietuds, necessitats i capacitats.

FINALITAT DEL PROJECTE:

Millorar l’ocupabilitat de 60 joves, cadascun amb l’elaboració d’un itinerari personal i d'inserció i signar contractes laborals o de pràctiques. Així mateix, s’espera comptar amb la col·laboració directa d'empreses col·laboradores d'ambdues entitats que protagonitzen el projecte.

Per a més informació del projecte i per poder col·laborar, podeu contactar amb Virginia Santolaria, 93.337.04.50 virginia@aeball.net.

DOCUMENTOS ANEXOS:
<< VolverAvda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona