Ventajas y descuentos
Ver todos los acuerdos

DEUTSCHE BANK

Ventajas y descuentos AEBALL/UPMBALL i DEUTSCHE BANK han signat un acord de col·laboració per oferir avantatges en la contractació de serveis relacionats amb banca personal per a empreses associades i els seus treballadors/es.

DEUSTCHE BANK és el banc líder a Alemanya amb fortes arrels europees i una xarxa global. El seu propòsit és contribuir al creixement econòmic i al progrés de la societat, centrant les seves accions de responsabilitat corporativa en la sostenibilitat per crear valor econòmic, ambiental i social.

PRINCIPALS AVANTATGES PER EMPRESES ASSOCIADES:
- Compte d’empreses db: Sense comissions de manteniment i administració, transferències Europa (en € i per banca electrònica) i ingrés de xecs nacionals sense cost
Fins a 3 targetes de crèdit Visa Business Oro db i Mastercard Business Débito db GRATIS.
Emissió de nòmines a través de Deutsche Bank GRATIS.
- Anticipació de cobraments de forma ràpida i àgil
- Pòlissa de Crèdit db

PRINCIPALS AVANTATGES PER PERSONES TREBALLADORES A EMPRESES ASSOCIADES:
- Compte Nòmina Banca Associada: Sense comissions de manteniment i administració, transferències Europa (en € i per banca electrònica o app) sense cost, i sense comissions per disp. d’efectiu a més de 12.000 caixers.
- Prèstec Millora: Per canviar un prèstec a DB s’ofereix un TIN de fins al 3.50%.
- Gestor Personal des del primer dia
- Accés als principals fons de les gestores internacionals més prestigioses

AVANTATGES TAMBÉ EN SERVEIS DE BANCA PRIVADA: Assessorament, inversions, etc.<< VolverAvda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona